ROBA CLUB / PACKS - AE MONELLS

Agrupació Esportiva Monells
(A.E. Monells)
C/ Esglesia, 2
(17121-Monells
Vaya al Contenido

ROBA CLUB / PACKS

ROBA i ACCESSORIS
COMPRAR ROBA O MATERIAL DEL CLUB

Aquesta temporada 2020/2021 iniciem nova estapa amb roba esportiva de la marca ONZE.  El club facilitarà a tots els jugadors una Samarreta reversible dels dos colors oficials del club, evitant així a les families l'adquisició de la segona samarreta en color groc i facilitant també la combinació de les segones equipacions, ja que cada jugador/a tindrà les dues equipacions en una sola samarreta.  Per altra banda indicar-vos que cal tenir cura de la samarreta, ja que s'haurà de retornar en perfectes condicions a la finalització de la temporada.
Cal tenir en compte dues consideracions:
-RENTAR AMB AIGUA FREDA
-NO UTILITZAR SECADORA NI PLANXA.
En cas que en el moment de la devolució la Samarreta estigui en mal estat i el proveïdor ens indiqui que és per algún d'aquests motius, el Jugador/a haurà d'abonar la confecció d'una nova Samarreta, amb un cost de 30 €.

També hi teniu l'enllaç  a la web amb roba exclusiva de l'AE Monells i la contrasenya per tenir-hi accés.

A continuació us deixem els packs que si son obligatòris de compra per part del Jugador/a i que a la finalització de la Temporada s'el podran quedar per utilitzar a la propera o per fer-ne l'us que volgueu.

L'adquisició de la Roba es pot demanar amb entrega a domicili assumint els costos que marqui el proveïdor i que els veureu al realitzar la comanda o amb recollida a botiga a l'adreça:

Adreça:
C/ Josep Trueta nº21, Polígono Industrial Montfullà
17162 Bescanó
  CONTRASENYA ACCÉS:  Demana-la a:
aemonells@gmail.com
Drets  i Continguts Reservats a Agrupació Esportiva Monells
Regreso al contenido