AE MONELLS - AE MONELLS

Agrupació Esportiva Monells
(A.E. Monells)
C/ Esglesia, 2
(17121-Monells
Vaya al Contenido

AE MONELLS

Primer els valors,

després el futbol.

PROJECTE

ESPORTIU
Vols escoltar el nostre Himne:

L’Agrupació Esportiva Monells es va fundar l’any 1977. És una entitat de poble, ubicada a la comarca del Baix Empordà, concretament a l’agrupació municipal que engloba Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, amb una població aproximada d’uns 1290 habitants en l’actualitat.
L’entitat està ubicada dins del municipi del qual porta el nom, i n’utilitza la instal·lació el Camp de Futbol Municipal.
Tot i haver tingut alguns equips de Futbol Base al llarg de la seva història, és l’any 2012 quan l’entitat decideix crear en ferm un projecte de Futbol Base, encarant aquest a l’objectiu principal del treball de valors mitjançant l’esport.

En l’actualitat, l’entitat té equips a totes les categories del Futbol Base Masculí, des d’Escoleta fins a Juvenil, i també equips de Futbol Base Femení, on la nostra intenció és poder potenciar-lo cada vegada més i poder esdevenir una oferta sòlida i constant per a les noies de la comarca que vulguin practicar futbol. Aquests equips participen en les lligues oficials organitzades per la FCF i el Consell Esportiu del Baix Empordà, segons les edats dels/les participants.

A nivell educatiu i formatiu, el nostre projecte està recolzat en tres punts:

1. Educació en Valors i hàbits  

Creiem que és la base del futbol i de qualsevol esport. Un context on es poden adquirir una gran quantitat d’hàbits i valors essencials per a la nostra societat i per la pròpia persona.

I. Valors Intrapersonals
II. Valors interpersonals
III. Valors ambientals
IV. Hàbits Saludables
V. Hàbits d’higiene
VI. Hàbits d’horari i organitzatius en el temps
VII. Hàbits de comportament

2. Planificació de la Formació del jugador/a, amb metodologia i filosòfia pròpia

Es planifiquen els continguts de treball, de tots els aspectes del futbol, segons les categories i segons les etapes evolutives dels nens/es.

I. S’adapten els continguts i l’aprenentatge en funció de l’edat del nen/a i del seu desenvolupament psicomotriu.

II. S’utilitzen diferents sistemes de joc segons la categoria.

III. Metodologia de treball on es fomenta la pressa de decisions.

3. Competició com a eina de millora, no com a objectiu per sobre de tot

No perseguim la victòria i el voler pujar de categoria a qualsevol preu. Creiem que la feina ben feta, i segons la nostra manera de treballar, ens ajudarà a obtenir l’objectiu.

I. No es tracta de guanyar com a objectiu principal, sinó de intentar fer-ho d’una determinada manera (estil de joc).

II. Estil de joc de combinatiu i col·laboratiu.

Eines com el Reglament de Règim Intern, i el propi funcionament de l’entitat, ens ajuden a vetllar per l’assoliment d’aquesta identitat i pel respecte de les normes de convivència i de comportament tant a dins de l’entitat com envers a l’exterior. Creiem que és responsabilitat de totes les persones que formem part de l’entitat, predicar amb els valors que intentem transmetre als/les nostres jugadors/es, doncs com deia Albert Einstein “Donar exemple no és la principal forma d’influir sobre els demés; és la única manera”.

Així doncs, serà mitjançant la pràctica del Futbol en un ambient agradable i formatiu, la que permetrà als/les nostres nens/es adquirir valors tant importants com l’esforç, la resiliència, el compromís, la persistència, el respecte, o la superació entre molts altres, que els acompanyaran al llarg de la seva vida.

“Procura no ser alguien con éxito, sino alguien con valores”
Albert Einstein


L'AE MONELLS us deixa videos que fan referència al Projecte Esportiu del Club
Videos que presenten el
nostre Projecte
Drets  i Continguts Reservats a Agrupació Esportiva Monells
Regreso al contenido