AE MONELLS - AE MONELLS

Agrupació Esportiva Monells
(A.E. Monells)
C/ Esglesia, 2
(17121-Monells
Vaya al Contenido

Menu Principal:

AE MONELLS

Primer els valors,

després el futbol.

PROJECTE

ESPORTIU
Vols escoltar el nostre Himne:

L' A.E.MONELLS va ser fundat l´any 1977, és una entitat de poble, ubicada al BAIX EMPORDÀ a l'agrupació municipal que engloba Cruïlles, Monells i Sant Sadurni de l'Heura, amb una població aproximada de 1.284 habitants i dintre el municipi del qual porta el nom el Club, Monells.

L’essència del club està basada en el recolzament al jugador tant en el seu vessant personal com en l’esportiu. L’educació i el civisme, dins i fora del terreny de joc, tenen  una importància cabdal en la filosofia de l’entitat. La qualitat esportiva dels equips és important, però molt més ho és la bona imatge i el respecte que ofereixen els seus jugadors envers contraris, àrbitres o públic.

La nostra filosofia es gaudir de l´esport formant-se com a jugador i persona.
Formem equips de caire formatiu i competitiu segons el nivell dels nostres jugadors, qualsevol nen o nena pot formar part de la nostra entitat, si no sap nosaltres el formarem.
Començarem la justificació d’aquest projecte, tot assenyalant la creixent importància que per a la nostra societat moderna va tenint la pràctica d’activitats físiques i esportives.
Sense cap mena de dubte, cada dia més, podem destacar la conscienciació, per part de tots els ciutadans, que l'esport és una via indispensable per a la formació integral de tots, però fonamentalment per als més joves, creant-los uns hàbits sans i saludables que els allunyin de les abundants pràctiques nocives que hi ha en la nostra societat.

Dins d'aquest creixement de la pràctica d'activitat física, és un fet evident la tendència per part dels joves cap a la pràctica del "futbol", però no és menys cert que en la major part de les ocasions el treball realitzat en el futbol base en particular i l'esport escolar en general és deficient, sent, a la vegada, una idea molt estesa la necessitat de potenciar aquestes activitats amb mitjans adequats i persones qualificades per dirigir la formació d'aquests joves.  Aquest model té com a pilars principals el respecte, la tolerància, la companyonia i l’esperit de superació. Per això volem dotar de les millors eines a aquests nens per tal de que es formin dins uns paràmetres que puguin dur a terme aquests valors.
L'objectiu general d’aquest projecte és la formació progressiva i integral de joves jugadors dins de la pràctica del futbol.
S'estableixen dins dels objectius generals del club conceptes tan importants per a l'educació integral dels jugadors com el companyerisme, el respecte, l'educació, urbanitat, esportivitat i bones maneres tant en entrenaments com en partits oficials i / o amistosos.
La creació d'un ambient agradable i disciplinat dins del club ens permetrà un augment satisfactori en el desenvolupament de les persones que componen el col·lectiu.
La formació esportiva física, tècnica, tàctica i estratègica òptima establirà el nivell competitiu dels equips que participin en les competicions oficials en què es trobi inscrit l'escola.
Una planificació integrada considerant les diferents edats en el futbol, la complexitat del procés evolutiu, el creixement intel·lectual, així com la progressió.

Objectius:

Etapa Prebenjamí, Benjamí i Aleví:
-només perseguim objectius de caràcter educatiu-formatiu.

Etapa Infantil:
El nostre objectiu educatiu, li afegim els valors que aporta l'aspecte competitiu.
La companyonia, el respecte, la solidaritat i el treball en equip, importants tant per a l'equip com per cada  jugador.

Objectius futurs:

• Etapa Cadet-Juvenil:
-Sense oblidar les idees formatives i els valors educatius, ens centrem a preparar l'aspecte competitiu des del concepte individual i d'equip.

Fútbol Femení:

- El fútbol femení comença a ésser un pilar impotant en el nostre Club.  Aquesta temporda 2018/19 l'AE Monells disposarà de 3 equips inscrits a la Federació Catalana de Fútbol en les categories: Aleví, Infantil i Cadet Juvenil.  La filosofia de club vers el fútbol femení passa pels mateixos eixos generals de l'Entitat en totes les seves etapes formatives, aquest apartat es vol potenciar de cares a la propera temporada 2019/2020 amb un equip Senior per tal de disposar de totes les categories al mateix club i donar sortida a futur a les nostre jugadores.


En el Pla de treball cal mesurar les etapes en temps, amb indicació de l'organització, metodologia i activitats. Utilitzarem una metodologia de treball així com una planificació "esportiva" que seguirem segons l'edat i el nivell dels nostres jugadors/es. Un cop  marcats els programes de treball a nivell esportiu, desenvoluparem un organigrama de treball per programar les diferents etapes tant a nivell de planificació com en la fase d'execució.
En el PLA DE FORMACIO DE VALORS formem persones mitjançant l’esport. Entenem que la pràctica del futbol  ha de ser una eina bàsica per completar l’educació integral del nen. Valors com l’esforç, la tolerància respecte, la capacitat de superació ,la bona relació amb els companys i el joc net..

“Els somnis semblen al principi impossibles, després improbables, i al final, quan ens comprometem, es tornen inevitables”.

Mahatma Gandhi
Al camp i a la grada  " ZERO INSULTS "


L'AE MONELLS comparteix la campanya de la Federació Catalana "ZERO INSULTS" a la Grada i al Camp
Drets  i Continguts Reservats a Agrupació Esportiva Monells
Regreso al contenido | Regreso al menu principal