INSCRIPCIONS_1 - AE MONELLS

Agrupació Esportiva Monells
(A.E. Monells)
C/ Esglesia, 2
(17121-Monells
Vaya al Contenido

Menu Principal:

INSCRIPCIONS_1

INSCRIPCIONS
Informació i Formulari de Inscripció

INFORMACIÓ A TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLENAR LA INSCRIPCIÓ

A l’hora d’adjuntar les fotografies o documents:

· Mida de les fotografies o documents: si pengeu fotografies o documents amb una mida molt grossa, tindreu problemes al enviar el formulari. Per contra, si adjunteu fotografies amb mida molt petita no serà d’utilització per a poder realitzar la llicència esportiva i s’hauran de tornar a demanar.  El tamany màxim de les imatges es de 2 mb, es recomana un cop clicat sobre penjar arxiu/subir archivo seleccionar la càmara del telèfon i fer la foto al moment, d'aquesta forma el mateix formulari ajusta el tamany de la imatge.

· Foto Carnet: Realitzar-la sempre sobre fons blanc (paret, full blanc darrera, etc). Les fotografies amb fons de color no seran d’utilitat per a poder realitzar la llicència esportiva i s’hauran de tornar a enviar.
Informar també que com a novetat, a partir d’aquesta temporada 2020/21 inclosa, tots els rebuts d’activitat de l’AE Monells es cobraran per rebut bancari. Per tant, serà condició indispensable per poder enviar el formulari informar del número de compte.

Aquest fet servirà per continuar adaptant l’entitat al que marca la llei general de l’esport de Catalunya, i per facilitar el seguiment pressupostari i control dels pagaments de les activitats, així com els retards en els pagaments/oblits i consultes sobre la quota.

L'import de la quota no varia per la temporda 2020-21 i serà de 290 € pel primer germà/na i 270E € pel segon/a i/o successius.

DATES DE COBRAMENT:
INSCRIPCIO: 50 € -- 10 d'Agost 2020
1a. quota:  120 € o 110 € el 15 d'octubre 2020
2a. quota:  120 € o 110 € l' 1 de febrer 2021
Les dates són orientatives.  Des del Whatsap del club rebreu amb antel.lació la data de cobrament de cadascuna de les quotes.
NOTA: per continuar mantenint activitat esportiva a l'instal.lació, el jugador/a haurà d'estar al corrent de les corresponents quotes en cada moment.

Drets  i Continguts Reservats a Agrupació Esportiva Monells
Regreso al contenido | Regreso al menu principal