INSCRIPCIONS NOVES TEMPORADA 2021-22 - AE MONELLS

Agrupació Esportiva Monells
(A.E. Monells)
C/ Esglesia, 2
(17121-Monells
Vaya al Contenido

INSCRIPCIONS NOVES TEMPORADA 2021-22

INSCRIPCIONS
NOVES INSCRIPCIONS

NOUS JUGADORS/ES

INFORMACIÓ A TENIR EN COMPTE A L’HORA D’EMPLENAR LA INSCRIPCIÓ DE NOUS JUGADORS/ES

A l’hora d’adjuntar les fotografies o documents:

· Mida de les fotografies o documents: si pengeu fotografies o documents amb una mida molt gran, tindreu problemes al enviar el formulari. Per contra, si adjunteu fotografies amb mida molt petita no serà d’utilització per a poder realitzar la llicència esportiva i s’hauran de tornar a demanar.  El tamany màxim de les imatges es de 2 mb, es recomana un cop clicat sobre penjar arxiu/subir archivo seleccionar la càmara del telèfon i fer la foto al moment, d'aquesta forma el mateix formulari ajusta el tamany de la imatge.

· Foto Carnet: Realitzar-la sempre sobre fons blanc (paret, full blanc darrera, etc). Les fotografies amb fons de color no seran d’utilitat per a poder realitzar la llicència esportiva i s’hauran de tornar a enviar.
Informar que aquesta temporada 2021/22 inclosa, tots els rebuts d’activitat de l’AE Monells es cobraran per rebut bancari, com ja s'ha fet la temporada 20-21. Per tant, serà condició indispensable per poder enviar el formulari informar del número de compte.

Aquest fet servirà per continuar adaptant l’entitat al que marca la llei general de l’esport de Catalunya, i per facilitar el seguiment pressupostari i control dels pagaments de les activitats, així com els retards en els pagaments/oblits i consultes sobre la quota.

L'import de la quota no varia per la temporda 2021-22 i serà de 290 € pel primer germà/na i 270 € pel segon/a i/o successius.

COM A NOVETAT INDICAR:  donat que cada temporda es perden "SAMARRETES" oficials del club, o bé algún jugador plega abans d'hora i no es retorna,  aquesta temporada es cobrarà una fiança de 30 € en el moment de l'entrega de la mateixa via rebut bancari addicional on especificarà el concepte de fiança.  Aquesta fiança serà retornada al finalitzar la temporada per transferència bancària al mateix compte un cop entregada al Club i es comprovi que es troba en perfecte estat.


DATES DE COBRAMENT:
INSCRIPCIO: 50 € -- 10 d'Agost 2021
INICI TEMPORADA:  30€ de FIANÇA a retornar al finalitzar la Temporada i retorn de la Samarreta oficial del Club.
1a. quota:  120 € o 110 € el 15 d'octubre 2021
2a. quota:  120 € o 110 € l' 1 de febrer 2022
Les dates són orientatives.  Des del Whatsap del club rebreu amb antel.lació la data de cobrament de cadascuna de les quotes.
NOTA: per continuar mantenint activitat esportiva a l'instal.lació, el jugador/a haurà d'estar al corrent de les corresponents quotes en cada moment.
Drets  i Continguts Reservats a Agrupació Esportiva Monells
Regreso al contenido