GUIA UTIL PRINCIPI DE TEMPORDA - AE MONELLS

Vaya al Contenido

Menu Principal:

UTILITATS

GUIA d’INICI de TEMPORADA

Per facilitar els tràmits burocràtics amb la FCF us donem aquesta guia de coses a fer o documentació a aportar al club el més aviat possible. Aquesta documentació l’han de presentar els jugadors federats o que ho seran a la FCF (alevins i infantils). La documentació pot ser en paper o digitalitzada (millor) i enviada per correu electrònic a:


aemonells@gmail.com


*Alta a la mutualitat de futbolistes:

Per a jugadors que no teníen fitxa de jugador federat a la FCF la temporada passada (normalment els jugadors alevins de 1r any de l’any 2005). Veure instruccions.

*Renovació de la mutualitat de futbolistes:

Els jugadors que la temporada passada ja eren federats (2002-2003-2004).

*Revisió metge:

Els nous federats obligatòriament. La resta caldrà veure si està en vigor. Dura 2 anys per la qual cosa normalment els alevins de 2n any la tenen en vigor i els infantils de 1r han l’han de tornar a fer, sempre depèn de quan la van fer. El club us informarà si teniu dubtes. 
DNI jugador
DNI pare o mare
Tarja sanitària jugador
Foto jugador.

Per a qualsevol dubte que us sorgeixi podeu consultar amb el club. Hi ha una guia per a donar-se d’alta a la mutualitat per 1r cop (guia). Per renovar la mutualitat heu d’entrar amb el vostre codi personal i fer-ne el pagament.

****Sempre podeu contactar amb el club via correu electrònic o via whatsapp amb el coordinador/entrenador del vostre Equip


AE MONELLS © 2016 – 2021
Regreso al contenido | Regreso al menu principal