CONFIRMACIO DE JUGADORS TEMP 21-22 - AE MONELLS

Agrupació Esportiva Monells
(A.E. Monells)
C/ Esglesia, 2
(17121-Monells
Vaya al Contenido

CONFIRMACIO DE JUGADORS TEMP 21-22

INSCRIPCIONS
CONFIRMACIO JUGADORS/ES

APARTAT EXCLUSIU PER A JUGADORS/JUGADORES QUE JA JUGUEN A L'A.E. MONELLS

Un cop accediu al formulari de confirmació caldrà introduir nomès dades, els jugadors que ja juguen a Monells disposem de totes les imatges de la Temporada 2020-21

Informar també que aquesta temporada 2021/22 inclosa, tots els rebuts d’activitat de l’AE Monells es cobraran per rebut bancari. Per tant, serà condició indispensable per poder enviar el formulari informar del número de compte, encara que no hagi variat de l'any anterior..

Aquest fet servirà per continuar adaptant l’entitat al que marca la llei general de l’esport de Catalunya, i per facilitar el seguiment pressupostari i control dels pagaments de les activitats, així com els retards en els pagaments/oblits i consultes sobre la quota.

L'import de la quota no varia per la temporda 2021-22 i serà de 290 € pel primer germà/na i 270 € pel segon/a i/o successius.

COM A NOVETAT INDICAR:  donat que cada temporda es perden "SAMARRETES" oficials del club, o bé algún jugador plega abans d'hora i no es retorna,  aquesta temporada es cobrarà una fiança de 30 € en el moment de l'entrega de la mateixa via rebut bancari addicional on especificarà el concepte de fiança.  Aquesta fiança serà retornada al finalitzar la temporada per transferència bancària al mateix compte un cop entregada al Club i es comprovi que troba en perfecte estat.

DATES DE COBRAMENT:
INSCRIPCIO: 50 € -- 10 d'Agost 2021
INICI TEMPORADA:  30€ de FIANÇA a retornar al finalitzar la Temporada i retorn de la Samarreta oficial del Club.
1a. quota:  120 € o 110 € el 15 d'octubre 2021
2a. quota:  120 € o 110 € l' 1 de febrer 2022
Les dates són orientatives.  Des del Whatsap del club rebreu amb antel.lació la data de cobrament de cadascuna de les quotes.
NOTA: per continuar mantenint activitat esportiva a l'instal.lació, el jugador/a haurà d'estar al corrent de les corresponents quotes en cada moment.

Drets  i Continguts Reservats a Agrupació Esportiva Monells
Regreso al contenido